Vandaag de dag gaat veel aandacht uit naar sociale media. En uiteraard zijn ook wij zonder meer van mening dat sociale media bij juiste inzet een goede aanvulling zijn. In een goed marketingbeleid is er een synergetische wisselwerking tussen print en online. Het één staat niet los van het ander. Dus met gepaste zelfverzekerdheid zeggen wij ‘drukwerk werkt’!

Ook voor het genereren van mailingen bent u bij ons aan het juiste adres.Van kop tot staart hebben wij het in huis. Wij drukken en printen niet alleen de brieven, enveloppen en eventuele bijkomende flyers en brochures, wij personaliseren ze ook. Hetzij middels een merge op de brief, hetzij ingeprint op de envelop. Wij kunnen u hierin adviseren en de gehele uitvoering op ons nemen.
Ook de fulfilment, couvertering en tot ter post bezorgen nemen wij u uit handen.

Casus Gemeente Rotterdam (maart 2012)

Voor de Gemeente Rotterdam, al sinds jaar en dag contractpartner drukwerk van Sonneveld, hebben wij onlangs een gepersonaliseerde mailing uitgevoerd van 560.000 adressen met een zeer korte doorlooptijd. Van vervaardiging envelop, brief, stemkaart, flyer, gepersonaliseerd met n.a.w. gegevens en een stemcode en ter post bezorging stond een totale doorlooptijd van 8 werkdagen.
Dit betekende dat vele trajecten aan elkaar parallel liepen. Dankzij goede planning en organisatie vooraf, met duidelijke meetpunten en tussentijdse deadlines, met daaraan gekoppeld alternatieven en uitwijkingsmogelijkheden bij eventuele calamiteiten is het project perfect verlopen.