Kwaliteit


Kwaliteitsbewaking was bij Sonneveld al een begrip voordat de term ISO was ingeburgerd. Het is een belangrijke reden waarom onze klanten klant worden, en nooit meer weggaan. Het hebben van een iso-gecertificeerd (ISO-9001) kwaliteitssysteem is overigens geen doel op zich. Het helpt ons in het voorspelbaar en efficiënt produceren. Zo is het mogelijk vooraf tijdsindicaties af te geven op basis van heldere meetpunten en projectorganisatie.


Stacks Image 46
Stacks Image 44

Efficiënt produceren


Door de combinatie van geavanceerde premedia, gekoppeld aan een modern geoutilleerd machinepark en een after-press, is Sonneveld GrafiMedia in staat u een compleet pakket aan activiteiten aan te bieden. Met het juiste werk op de juiste pers. Juist doordat wij zowel printing, vellen- als rotatiedruk kunnen aanbieden, zijn wij prima in staat kleine, middelgrote én grote oplagen drukwerk op de meest efficiënte wijze uitstekend te vervaardigen.
Drukproeven worden vooraf gecontroleerd, hetgeen de efficiency en levertijd versnelt.
Wij willen proactief een partner zijn. Oftewel gevraagd en ongevraagd advies geven en meedenken in het voortraject. Denk hierbij aan kostenefficiency realiseren (door schaalvoordeel en meedenken in de beste oplossingen). Want offset drukken is niet altijd de beste oplossing, denk ook aan printen.